Sastojci Capsiplexa – za one koji žele znati više

Pregled sastojaka Capsiplex tableta dat će vam bolji uvid u način na koji ovaj proizvod djeluje i kako Vam može pomoći da izgubite prekomjernu težinu bez umjetnih kemikalija ili aditiva i bez nuspojava.

Capsiplex je 100% prirodni proizvod, svi njegovi sastojci su prirodne tvari koje se nalaze i u nekim biljkama, a koriste se stotinama i tisućama godina. Sve te sastojke zasiguro ste u nekom obliku već i konzumirali: capsaicin (ekstrakt ljutih paprika), kofein, niacin (vitamin B3) i piperin (ekstrakt crnog papra).

Pa pogledajmo kako ovi sastojci djeluju u našem tijelu.

Capsaicin

Ključni sastojak Capsiplexa. To je u osnovi ekstrakt ljute paprike, tvar koja paprikama daje ljutinu. Capsaicin kao ljekovitu tvar poznavala je već i drevna kineska medicina koja ga je koristila za ublažavanje bolova i za liječenje razne bolesti uključujući probavne smetnje, grlobolju i naravno, za gubitak prekomjerne tjelesne težine..

Capsaicin poboljšava metabolizam, pomaže bržem sagorjevanju masti te djelomično suzbija apetit. Kao rezultat sagorjevanja masti u tijelu se oslobađa više energije, a taj “višak energije” ćete i osjetiti.

Capsicum također ima antioksidativno djelovanje, smanjuje krvni tlak i poboljšava cirkulaciju.

Važno je napomenuti da zbog načina na koji je napravljena tableta Capsiplexa, capsaicin tj. ljutina ne dolazi u doticaj sa stjenkom želuca i ne može ju oštetiti.

 

Kofein

Kofein u Capsiplexu djeluje tako da povećava potrošnju energije za vrijeme mirovanja potičući proces lipolize – topljenje masnih naslaga.

Capsiplex sadržava malu dozu kofeina pa se ne trebate bojati nuspojave poput nesanice. Ovaj proizvod se ipak ne zove “cofeeplex” 🙂 glavni sastojak je capsaicin a kafein je pomoćna tvar.

Niacin

Niacin ili vitamin B3 regulira metabolizam i igra važnu ulogu u kontroli ukupne potrošnje energije u tijelu, a poznat je i kao snažan antioksidans. Također, dokazano je da Niacin povećava razinu HDL kolesterola (dobar kolesterol) što je izuzetno važno, ne samo radi gubljenja viška kilograma, nego i radi poboljšavanja ukupnog zdravstvenog stanja.

Piperin

Ekstrakt crnog papra. Njegova uloga je da u tijelu poboljša apsorpciju Capsiplexa, odnosno svih gore navedenih sastojaka. Slično kao i capsaicin, piperin također povećava razinu metabolizma i olakšava razgradnju masti.


Kao što vidite, Capsiplex je napravljen od četiri sastojka koji su potpuno prirodni i koji nemaju nikakvih ozbiljnih neželjenih djelovanja. Kliničkim testovima dokazano je da je Capsiplex učinkovit i da na siguran način pomaže pri mršavljenju.

Iako Capsiplex djeluje i pri svakodnevnim redovnim aktivnostima, da biste postigli brže i uspješnije rezultate u mršavljenju preporuka je da ipak svakodnevno i redovito vježbate.

ŽELITE LI NARUČITI CAPSIPLEX PO NAJPOVOLJNIJOJ CIJENI

KLIKNITE OVDJE >>>

Naruci Capsiplex jeftino

 

This entry was posted in Kako djeluje Capsiplex. Bookmark the permalink.

Comments are closed.