Kako djeluje Capsiplex

U hrvatskom tisku i na internet portalima odnedavno se dosta piše o Capsiplexu. Česta je tema i na forumima gdje se raspravlja o njegovoj učinkovitosti i o iskustvima korisnika. Nažalost, česte su i dezinformacije… neki “stručnjaci” unaprijed zaključuju da niti jedna tableta za mršavljenje nije učinkovita, da se radi o placebo efektu itd, a pronaći ćete i stvarna iskustva onih koji su probali Capsiplex i razočarano zaljučili da NE DJELUJE.

U ovom tekstu objasnit ćemo na koji način Capsiplex pilula zaista djeluje, kako pomoću Capsiplexa učinkovito smršaviti, ali i objasniti zašto i u kojim slučajevima Capsiplex ponekad ipak ne djeluje u skladu s očekivanjem. 

Dakle, kako ‘radi’ Capsiplex? Da li zaista djeluje?

Za sve “nevjerne Tome” najprije podatak da iza Capsiplexa stoji tim liječnika, te da je njegovo djelovanje dokazano kroz brojne kliničke studije kojima se znastveno mjerila i dokazala učinkovitost i u kojima je, između ostalog, Capsiplex TESTIRAN I NA PLACEBO.

kako smanjiti kilazukako smanjiti kilazuU nezavisnoj znanstvenoj studiji o djelotvornosti Capsiplex tableta za mršavljenje na Sveucilištu Oklahoma, 25 muških i ženskih sudionika radili su 60 minuta umjerene rutinske vježbe na treadmill stroju (traka za trčanje). Polovica grupe je uzela placebo, a druga polovica Capsiplex.
Nekoliko dana kasnije, pokus je ponovljen, iste grupe radile su iste vježbe u jednakom trajanju. Ovaj puta grupa koja je prethodno dobila placebo, dobila je Capsiplex, a druga polovica je dobila placebo.
Mjeren je utrošak energije, potrošnja kisika, respiratorni kvocijent (RQ – omjer između izlučenog ugljičnog dioksida i primljenog kisika), percipirana razina napora, krvni tlak i broj otkucaja srca.

Rezultati su pokazali da su ispitanici kada su uzimali Capsiplex, u odnosu na period kada su uzeli placebo, potrošili:

  • 3 x više kalorija PRIJE nego su počeli vježbati
  • 3% više kalorija ZA VRIJEME vježbanja
  • 12 puta više kalorija u vremenu 60 minuta NAKON vježbanja

Sa Capsiplexom je došlo do 7,5% većeg unosa kisika za vrijeme vježbanja u odnosu na one koji su dobivali placebo.
Unatoč činjenici da su, kada su uzeli Capsiplex, tijekom vježbi potrošili više energije, Capsiplex grupa nije osjećala da su se naprezali više nego obično.
Capsiplex je poboljšao metabolizam, pomogao da se iskoristi više kalorija, te brže oslobađao viškove masnoće u tijelu.

Više detalja o testiranju Capsiplexa možete pročitajte na linku Capsiplex kliničke studije.

Capsiplex možete odmah naručiti klikom na ovaj link!

Kako pomoću Capsiplexa učinkovito smršaviti?

Capsaicin je prirodna tvar koja ima svojstvo da ubrzava metabolizam i sagorijeva više energije. Capsiplex nije čudotvoran, ali je zaista izvrsna tableta koja vam sigurno neće ugroziti zdravlje i sigurno pomaže u mršavljenju.

Najbolje rezultate ćete postići ako uz Capsiplex imate priliku “oznojiti se” na sobnom biciklu, steperu ili orbitreku. Također, pomoći će i 30-60 minuta dnevno vožnje pravog bicikla ili sat pješačenja. Međutim, čak i 15-20 minuta laganog vježbanja dnevno biti će dovoljno da više nego udvostručite rezultate.
Capsiplex će biti ona prijeko potrebna pomoć da bi vrlo brzo počeli primjećivati kako se kile tope puno lakše i puno brže.

Poslušajte prof. Damira Pekasa, hrvatskog stručnjaka za kondicijsku pripremu.
(Video prezentacija preuzeta je sa stranice capsiplex.hr/kako-maksimizirati-rezultate.)

Neosporna je činjenica da je Capsiplex učinkovit, međutim unatoč tome susrest ćete se
i s iskustvima korisnika kojima Capsiplex nije pomogao da značajnije smršave. Dakle…

Zašto i u kojim slučajevima Capsiplex NE DJELUJE u skladu s očekivanjima?

Možda ste čuli ili pročitali reklamne tvrdnje o tabletama za mršavljenje kao o ČUDOTVORNIM pilulama s kojima se kile se tope same od sebe? Ipak, svaki ozbiljan proizvođač napisat će u uputstvu da pilule služe kao POMOĆ PRI MRŠAVLJENJU i Capsiplex je zaista upravo to – pomoćno sredstvo i “vjetar u leđa” koji će Vam, kada to odlučite, pomoći da smršavite PUNO BRŽE I PUNO LAKŠE.

Važno je znati dvije činjenice:

1. Capsiplex smanjuje apetit i ubrzava metabolizam i pomaže da pri svakodnevnim aktivnostima trošimo više kalorija nego što bi potrošili bez pilule. Predviđen je kao nadopuna i pomoć za brže i lakše mršavljenje, a preporuka je da se kombinira uz vježbanje i uz kvalitetnu, zdraviju prehranu.

2. Prema nedavno objavljenom istraživanju, korisnici koji su uzimali Capsiplex, bez ikakvog dodatnog napora gubili su oko 0,6 kg tjedno. Pokazalo se da Capsiplex djeluje čak i ako ne vježbate i ne pazite na prehranu, ali naravno, djeluje sporije.
Vježbali ili ne, Capsiplex u svakom slučaju poboljšava metabolizam i sagorijeva više energije.

Capsiplex cijene Srbija BihCapsiplex cijene Srbija Bih

 

Dakle, čak i ako si uopće ne možete priuštiti bavljenje bilo kojom fizičkom aktivnošću, Capsiplex će Vam ipak pomoći smanjiti apetit i omogućiti da pri svakodnevnim aktivnostima trošite više kalorija.
Uz Capsiplex i manji unos kalorija i bez većeg napora doći ćete na željenu težinu.

Motivacija – ključ uspjeha pri skidanju kila

Capsiplex će Vam dati osjećaj da imate više energije i svakim danom bit ćete bliži svojoj željenoj težini i formi. Ono što je također izuzetno važno – kada vidite početni napredak, prirodno se pojačava i Vaša motivacija, te je daljni napredak i postizanje željene težine samo stvar vremena.

Predlažemo Vam da na naslovnoj stranici pogledate cijene Capsiplexa i saznate na koji način nabaviti Capsiplex povoljnije.

Ako ste se već prije informirali o cijenama i načinima na koji ostvariti uštedu,
OSTAO JE JOŠ SAMO JEDAN KORAK DO VAŠE NOVE FIGURE:

KLIKNITE OVDJE >>>Naruci Capsiplex jeftinoNARUČITE NAJPOVOLJNIJI CAPSIPLEX DIREKTNO OD PROIZVOĐAČA

 


Trebate li dodatne informacije o Capsiplexu ili o procesu narudžbe, posjetite Capsiplex pitanja
 
Želite li komentirati Capsiplex tablete ili neki tekst na ovoj stranici, uključite se u naš mini-forum na stranici Capsiplex – rasprava i komentari
 
Ako su Vam ove informacije bile korisne, molimo Vas da nas ‘lajkate’, ‘tvitate’,
ocijenite s +1 na Googlu, ili podijelite ovu stranicu s prijateljima na Facabooku. Hvala! 😉  

Comments are closed.