Capsiplex PLUS – mršavite s osmjehom

Dobra vijest za sve koje se bore s pretilošću i depresijom!

Poznata je činjenica da prekomjerna težina i depresija često idu “ruku pod ruku”.
Prekomjerna težina može pogodovati nastanku depresije, ali i obratno: depresija može potaknuti debljanje. Prema podacima jednog znanstvenog istraživanja, pretile osobe imaju 55% veći rizik razvijanja depresije, dok depresivne osobe imaju 58% veće šanse postati pretile!

Pročitajte izvrstan tekst o tome na stranici ordinacija.hr ili članak na engleskom na Medical News Today: Depresija i pretilost idu ruku pod ruku, Obesity Linked with Mood and Anxiety Disorders

Depresija, anksioznost, pa i napadaji panike česta su pojava kod osoba koje se bore s prekomjernom težinom, drže stroge dijete ili pokušavaju smršaviti na druge načine.
Najčešći uzrok tome je niska razina serotonina uzrokovana dijetom ili neadekvatnom prehranom.

Što je Capsiplex Plus?

Capsiplex Plus cijena HrvatskaCapsiplex Plus cijena Hrvatska
Capsiplex PLUS je naziv novog prodajnog paketa koji osim dobrog starog Capsiplexa sadrži i bočicu novih pilula Capsiplex 5-HTP Pro.

To je kombinacija dvije pilule koje će Vam ne samo pomoći da ubrzate metabolizam i smršavite, već i da se pri tome osjećate izvrsno – i sve to na potpuno prirodan način.

Capsiplex 5-HTP Pro sadrži 5- hidroksi-triptofan (5-hydroxytryptophan ili 5-HTP).
Triptofan je jedna od 8 esencijalnih aminokiselina, neophodan je za život, a prirodni izvori triptofana su riba, puretina i druge vrste mesa, orašasti plodovi i mahunarke. 5-HTP je molekula koju tijelo proizvodi od triptofana, a od 5-HTP nastaje serotonin.

SerotoninLagano mrsavljenje je neurotransmiter koji djeluje na regulaciju apetita i raspoloženja, a neophodan je i za proizvodnju hormona melatonina, koji ima glavnu ulogu u regulaciji ciklusa sna.

Nedostatak serotonina može uzrokovati stres, glavobolju, probleme sa spavanjem, povećanu želju za slatkišima i na koncu – prekomjernu težinu.

Adekvatno tome, dovoljna količina serotonina u tijelu pomaže utažiti želju za hranom, osobito za ugljikohidratima, podiže raspoloženje, a melatonin može Vam pomoći da se opustite i kvalitetnije spavate.

Više informacija o triptofanu i 5-HTP na hrvatskom jeziku možete pronaći na web stranici zdravstveni.com.

O svojim iskustvima s uzimanjem 5-HTP suplementa govorio je nedavno i glumac Jim Carrey. Isječak iz intervjua možete pogledati na dnu ove stranice.

Capsiplex-Plus-kapsule-za-mrsavljenjeDakle ukratko – Capsiplex 5-HTP Pro tableta potiče stvaranje seratonina i melatonina, te na taj način

  •  smanjuje apetit i pomaže u mršavljenju
  •  pomaže u regulaciji ugljikohidrata
  •  pomaže protiv depresije i anksioznosti
  •  pomaže stvaranju dobrog raspoloženja
  •  poboljšava memoriju
  •  pomaže u regulaciji sna

Sam Capsiplex djeluje na poboljšanje i ubrzavanje metabolizma, razgradnju masti i ugljikohidrata i smanjenje apetita. S obzirom da se radi o dva prirodna proizvoda, nema nikakvih prepreka zašto ne bismo uzimali 5-HTP zajedno s Capsiplexom.

Osim 5-HTP aminokiselline, Capsiplex 5-HTP Pro pilula sadržava vitamin C i vitamin B6, te bioperin. Bioperin je ekstrakt crnog papra, termogenički element koji podiže tjelesnu temperaturu, ubrzava metabolizam i pojačava apsorpciju i djelovanje ostalih sastojaka tablete.

Capsiplex PLUS je paket koji nudi jedinstvenu kombinaciju kvalitetnih sastojaka i predstavlja revoluciju u prirodnim tabletama za mršavljenje.

Gdje kupiti Capsiplex PLUS pakete?

Capsiplex PLUS proizvodi britanska tvrka Advanced Health Ltd, a najjednotavniji i najpovoljniji način da naručite je s Capsiplex web stranice.

>> Za narudžbu Capsiplex PLUS paketa kliknite ovdje <<

Za više informacija (na engleskom) pogledajte web stranicu Capsiplex PLUS.

Gostovanje Jima Carreya u TV-emisiji Larry Kinga i razgovor o 5-HTP dodacima prehrani koje je glumac uzimao kao pomoć protiv depresije – pogledajte isječak.

The Adobe Flash Player is required for video playback.
Get the latest Flash Player or Watch this video on YouTube.

 

Koristili ste Capsiplex Plus? Pišite nam o Vašem iskustvu i pomozite drugima da se odluče:

Comments are closed.