Trenutno koristim iWkan caj za pomoć pri mrsavljenju i SLIMMIES kockice za mrsavljenje. Da li ih mogu nastaviti koristiti zajedno sa Capsiplex-om

Rating: +0

Positive Negative

Ne znam ništa o čaju i kockicama za mršavljenje koje spominjete, ali u pravilu svi dodaci prehrani na prirodnoj bazi mogu se uzimati uz druge dodatke prehrani i uz druge tablete bez neželjenih interakcija. Ponekad se može dogoditi da jedna tableta umanjuje učinak druge (ako djeluje na probavni proces), ali ponekad se lijepo nadopunjuju. Capsiplex djeluje na ubrzavanje metabolizma i poboljšava razgradnju masti, pa mislim da nikakvih neželjenih interakcija ne bi smjelo biti.
Ipak, moram se ograditi i napomenuti da nisam liječnik i ovo Vam govorim samo iz dosadašnjeg vlastitog iskustva.

Svi proizvođači tableta za mršavljenje napominju da su tablete samo POMOĆ pri mršavljenju, tako da Vam ni Capsiplex kao ni jedna druga tableta neće pomoći da smršavite ako barem malo ne popravite prehrambene navike. Capsiplex pogotovo dobro djeluje u kombinaciji s dosta vježbanja i svakodnevnim znojenjem.

Preporučujem Vam također da se na našoj novoj web sranici (još u izradi) TableteZaMrsavljenje.com informirate i o nekoliko drugih prirodnih i ne-štetnih tableta za mršavljenje.

Comments are closed.