Postovani imam pitanje glede narudzbe online. Obzirom da se navedene tablete salju iz V.Britanije. Da li postoji mogucnost da ih carina zaustavi ili mozda naplati dodatnu taksu?Unaprijed hvala na odgovoru

Rating: +3

Positive Negative

Da, nažalost prije nekoliko dana dobili smo obavijest od dvoje kupaca Capsiplexa da im je prilikom isporuke naplaćen PDV i vrlo visoki troškovi DHL-ove špedicije.
Kao što sam već pisao ovdje, službeni limit za uvoz robe u poštanskom prometu je 160 kn, međutim u praksi se često i kod znatno većih iznosa može proći bez plaćanja dodatnih troškova Ovo pitanje na žalost ni na koji način ne ovisi o nama koji držimo stranicu Capsiplexcijena.com a niti o proizvođaču koji Vam šalje narudžbu.
I ovaj puta predlažem da pročitate ovaj tekst, pogotovo ako naručujete veću količinu, te sami odlučite hoćete li i na koji način naručiti Capsiplex direktno od proizvođača.

Također ako se odlučite za online narudžbu, predlažem Vam da prilikom narudžbe kontaktirate njihovu službu za korisnike na email "cs@capsiplex.com" i zamolite ih da paket pošalju običnom poštom a ne preko službi kao što su DHL ili FedEx jer iskustvo govori da će te službe ocariniti i najmanji paket da bi pritom skupo naplatili svoje usluge.

DOPUNA: S obzirom da se naručuje iz Velike Britanije, od pristupanja Hrvatske u EU 1.7.2013. više nema carinskih niti kakvih drugih dodatnh troškova prilikom kupnje Capsiplexa.

Comments are closed.