Capsiplex – ČESTA PITANJA

CapsipleksTrebate dodatne informacije o Capsiplex pilulama ili o načinu na koji naručiti Capsiplex? Potražite odgovor ili postavite novo pitanje.

Želite samo komentirati? Posjetite mini-forum na stranici Capsiplex – rasprava i komentari.

Capsiplex cijene i naručivanje

Da li prilikom uvoza moram platiti PDV i carinske troškove?

Iako je većina kupaca prošla bez plaćanja dodatnih troškova, prije nekoliko dana smo nažalost dobili obavijest od dvoje kupaca Capsiplexa da im je prilikom isporuke naplaćen PDV i vrlo visoki troškovi DHL-ove špedicije. Kao što smo već pisali ovdje, službeni limit za uvoz robe u poštanskom prometu je 160 kn, međutim u praksi se često i kod znatno većih iznosa može proći bez plaćanja dodatnih troškova. Ovo pitanje nažalost ni na koji način ne ovisi o nama koji držimo stranicu Capsiplexcijena.com a niti o proizvođaču koji Vam šalje narudžbu. Ono što Vam predlažem je da izbjegnete slanje pošiljke preko službi kao što su DHL ili FedEx jer iskustvo govori da će te službe ocariniti i najmanji paket da bi pritom skupo naplatili svoje usluge. Kontaktirali smo smo proizvođača te dobili potvrdu da je pošiljku moguće poslati i običnom poštom. Dovoljno je da odmah nakon izvršene narudžbe pošaljite email na njihovu službu za korisnike (cs@capsiplex.com) i zamolite ih da paket pošalju običnom poštom a ne DHL-om. Također, i ovaj puta predlažem Vam da pročitate ovaj tekst, pogotovo ako naručujete veću količinu, te sami odlučite hoćete li i na koji način naručiti Capsiplex direktno od proizvođača. NOVO!    16.4.2013. Prije otprilike mjesec dana s proizvođačem Capsiplexa dogovorili smo da sve pošiljke u Hrvatsku i druge zemlje u regiji šalje običnom poštom. Od onda nismo imali niti jednu pritužbu niti povrat robe i više nitko nas nije obavijestio da je morao platiti carinske troškove. Nadamo se da će to ostati praksa do ulaska Hrvatske u EU kada više neće biti zapreka za uvoz robe iz V. Britanije. Ipak, shvatite ovo kao obavijest, nažalost, još uvijek Vam ne možemo garantirati da ćete sigurno proći bez carine.  

Želim kupiti Capsiplex, ali nemam kreditnu karticu. Ne usudim se ostaviti broj kartice na internetu!

Na sreću, postoji rješenje! Možda niste znali, ali već neko vrijeme mnoge naše banke izdaju Master ili Visa POKLON ili PREPAID KARTICE, koje mogu zamijeniti standardnu kreditnu ili debitnu karticu. To je idealno rješenje za sve koji nemaju karticu, ili koji nemaju povjerenja u online plaćanje. S ovim karticama može se plaćati na internetu, a najčešće ne morate imati niti račun banci da biste koristili ovu mogućnost. Evo nekoliko linkova, pa provjerite i sami ovu mogućnost u najbližoj banci: Hrvatska: Zaba, Erste, OTP, Hypo BiH: Unicredit, Hypo Srbija: Erste, Komercijalna banka, Raiffeisen, Univerzal bankaBanca Intesa Crna Gora: NLB Montenegro banka Također, predlažem Vam da uzmete Visa ili Mastercard prepaid kartice, a da zbog mogućih problema s plaćanjem ne uzimate Maesto. Ako već imate kreditnu ili debitnu karticu, uvjeravam vas da je kupovina Capsiplexa na web stranici proizvođača 100% sigurna, svi podaci su enkriptirani 128-bitnom SSL tehnologijom i sigurni su ne samo podaci kartice, nego i ostali podaci, Vaše ime prezime i adresa. U svakom slučaju, prepaid/poklon karticu možete dobiti za manje od 10 minuta. Jednostavno ju "napunite" s onoliko novaca koliko želite i ne može Vam ni teoretski biti naplaćeno više od toga (slično kao kad koristite prepaid bonove za mobilne telefone). Ako Vam na kartici ostane višak novca, možete ga potrošiti ili podići u banci.

Mogu li naručiti Capsiplex od vas ili preko vas?

Ne, mi ne preprodajemo Capsiplex niti druge tablete za mršavljenje.
Capsiplex možete naručiti direktno s web stranice proizvođača Capsiplex naručivanje i Capsiplex će diskretno zapakiran stići na Vašu adresu za 5-10 dana.

Proces naručivanja je vrlo jednostavan, a detaljnije je objašnjen ovdje.

 

Želim naručiti Capsiplex ali NE ZNAM ENGLESKI.


Procedura za narudžbu je slijedeca:

1. Putem nekog od linkova na ovoj stranici odete na stranicu proizvođača i u meniu s lijeve strane kliknete link "ORDER NOW".

Pri vrhu stranice treba pisati "VIP CODE 224977", a odmah ispod toga "Select Curency".

2. Tu kliknite na strelicu i izaberete Euro. (ovo je samo preporuka, kupovati možete i za dolare ili funte)

3. Malo niže odaberete paket koji želite kupiti i kliknete na veliko crveno dugme "ORDER NOW"

Pisati će količina koju kupujete i cijena, a ispd toga link "Have you got a coupon code?" Nakon što kliknete na taj link, otvorit će se polje u koje ćete

4. upisati KOD ZA POPUST (preuzmite ovdje), a potom stisnite "APPLY COUPON".

Nešto niže dobit ćete izvrsnu ponudu s 50% popusta za posebnu Capsiplex pilulu za suzbijanje apetita. 20% dodatnog popusta koji dobivate od nas obuhvaća i ovu, već vrlo nisku ponudu, tako da DVOMJESEČNO pakiranje Capsiplex supresora apetita možete dobiti za MANJE OD 40 € a ČETVEROMJESČNU dozu za 54 €, što je oko 13,4 € (100 kn) po bočici. Ovo, naravno, možete i zanemariti, kupovanje dodatnog supresora apetita je opcionalno.

5. Nakon što ste odabrali željene pakete i aplicirali za dodatni popust, nešto niže trebate upisati svoje podatke i adresu dostave (polja označena zvjezdicom su obavezna).

   ime*                  prezime*
   email*                telefon*
   tvrtka
   adresa*
   adresa (druga linija, nije obavezno)
   grad*
   poštanski br.*     županija/općina
   država* (odaberete na padajućoj listi)
Kada odaberete državu, promijenit će se iznos poštarine (osim ako uzimate najveće pakiranje Capsiplexa, kada je dostava besplatna).

6. Potrebno je još upisati i podatke o plaćanju ovim redoslijedom:

   ime i prezime* (koje je na kartici)
   tip kartice* (Visa, Vise Elektron, MasterCard, American, Maestro...)
   broj kartice*
   datum isteka kartice* (mjesec / godina)
   verifikacijski broj* (zavisno od tipa kartice, moze biti s prednje ili zadnje strane, 3 ili 4 znamenke)
   Podatke "Start Date" i "Card Issue Number" ne morate upisivati.

7. Klinkite veliko crveno dugme "COMPLETE YOUR ORDER" - i to je to!

Zahvaljujemo na narudžbi i želim Vam sretno i uspješno mršavljenje s Capsiplexom!

Capsiplex djelovanje

Zašto uvijek piše da Capsiplex pomaže sagorjeti točno 278 kcal? Zašto ne npr. 280?

U testiranjima Capsiplex pilula koje su provele nezavisne institucije utvrđeno da su korisnici koji su uzimali Capsiplex PROSJEČNO trošili upravo 278 kcal više nego korisnici koji su dobili placebo (lažni lijek).

Možda će Vama Capsiplex sagorijevati 260 ili 290 kcal dnevno, ali proizvođač smije iznijeti samo dokazanu tvrdnju o prosječno potrošenih 278 kcal više.

Više o znanstvenim studijama i kliničkim testiranjima Capsiplexa možete pronaći ovdje: Capsiplex Kliničke Studije


Vaša pitanja:

 1. U kojim apotekama se mogu kupiti ove tablete?

 2. Koliko dugo se smiju koristiti Capsiplex kapsule?

Capsiplex cijene i naručivanje

Capsiplex djelovanje

Ostala pitanja

Postavite pitanje:


Question:
Email: 1

1 - optional, used to notify you when the question has been answered

Comments are closed.